Aanbod luistertijdschriften 2012

Bestelformulier

A. Samengestelde tijdschriften

Wekelijks, abonnementsprijs € 24 per jaar:

 1. KIOSK Bestelcode 10. Speelduur: 3 uur.

  Een ruime selectie uit de dag- en weekbladen, met achtergrondinformatie bij het wereldgebeuren. Ook feiten en berichten uit kringen van blinden en slechtzienden in de “CECOGRAAF”, tips voor radio en tv, een filmrubriek, …

 2. SPORT Bestelcode 11. Speelduur: 1,5 uur.

  Een blad met algemene sportinformatie, met aandacht voor blindensporten, uitslagen, portretten van bekende sportfiguren, minder bekende sporttakken, anekdotes, een telex, …

Maandelijks, abonnementsprijs € 18 per jaar:

 1. EVA Bestelcode 20. Speelduur: 3 uur.

  Een gezins- en vrouwenblad, met algemeen vormende artikels, keukennieuwtjes, recepten, mode, hygiëne, schoonheidstips, enz. Regelmatig zorgen we voor een extra editie over een welbepaald thema.

 2. EXPLO Bestelcode 21. Speelduur: 3 uur.

  Een tijdschrift met aandacht voor toerisme, geschiedenis, aardrijkskunde en folklore.

 3. METEC Bestelcode 22. Speelduur: 3 uur.

  Bijblijven in de boeiende en evoluerende wereld van audio, video en de computer en van media in het algemeen.

Tweemaandelijks, abonnementsprijs € 12 per jaar:

 1. HOORZAAK Bestelcode 30. 4-6 uur.

  Een boeiend gesproken tijdschrift met bekende en minder bekende luisterspelen die vanaf de jaren 60 op de radio werden uitgezonden in Vlaanderen en Nederland. Met randinformatie, interviews met acteurs en aandacht voor nieuwe producties.

 2. HOORZAAK JUNIOR Bestelcode 31. 2-3 uur.

  Jawel, Hoorzaak, maar dan volledig toegespitst op luisterspelen voor de jeugd. Vele spannende jeugdluisterspelen en –verhalen, gekruid met achtergrondinformatie en af en toe een heus interview.

B. Publieksbladen (maandelijks)

 1. BODY TALK Bestelcode 40, € 42 per jaar (gewone abonnementsprijs: € 84)

  Bodytalk is een onafhankelijk maandblad over gezond en langer leven, geschreven in samenwerking met artsen en specialisten van alle universiteiten uit ons land. Elk nummer is opgebouwd rond vier vaste thema’s: Gezondheid, Eten, Bewegen en Psychologie.

 2. DAG ALLEMAAL Bestelcode 41, € 35 per jaar.

  Dit grootste weekblad in Vlaanderen behandelt voornamelijk het wel en wee van celebrity’s in showbizz- en medialand. Een selectie hieruit vormt een maandelijks te beluisteren "Dag Allemaal". Is er een bijzondere gebeurtenis, dan kan je rekenen op een extra editie.

 3. HUMO Bestelcode 42, € 35 per jaar.

  Populair weekblad dat als ondertitel "onafhankelijk weekblad voor radio en tv" draagt, maar dat vooral veel reportages, cursiefjes en interviews bevat. Deze worden samengebald tot een gesproken maandblad, "the best of Humo". Zonder radio- en tv-programma dus.

 4. KNACK Bestelcode 43, € 35 per jaar.

  Actualiteitenmagazine en opinietijdschrift, met veel duiding bij alle nieuws uit binnen- en buitenland. Wij selecteren voor u de beste artikels uit dit weekblad.

 5. PLUS MAGAZINE Bestelcode 44. (verschijnt niet in augustus), € 35 per jaar (gewone abonnementsprijs: € 45).

  Een actueel, veelzijdig en verfrissend seniorenmagazine. Behalve de zoekertjes, puzzels en reclame wordt dit maandblad integraal ingesproken, goed voor bijna 7 uur luistergenot.

 6. VLAAMSE FILMPJES Bestelcode 50.

  15 verhalen per leesseizoen, € 29 per jaar. Een populaire reeks boeiende, pittige en spannende verhalen van uitgeverij Averbode, met als doelpubliek kinderen van 10 tot 13 jaar. Opgelet: dit tijdschrift loopt over een schooljaar, van september tot juni. Wens je nog in te tekenen voor het leesseizoen 2011-2012, dan ontvang je alle nummers van het lopende schooljaar.

fiche de Sony tablet s http://belgiquepharmacie.be/ classe de drogue et d’alcool en ligne